Met mijn opgebouwde expertise en in co-creatie met mijn partners wil ik binnen het domein van mindful leven en werken een duurzaam verschil maken.

Verbindend werken is een van mijn talenten. Zo is er doorheen de jaren een welbewust gekozen netwerk ontstaan met het oog op de meest kwaliteitsvolle zorg voor ons cliënteel, mijn blijvende groei als coach en de meerwaarde hiervan als fundament voor mijn coachpraktijk.

MIE & MY PARTNERS

  • Coachbureau: Voor loopbaancoaching werk ik samen met het team ervaren coaches van Coachbureau.
  • Praktijk ZEG (Zelzate Evergem Gezondheidspraktijk): Sinds 2021 werk ik samen met dit multidisciplinaire team. We ervaren dat inhoudelijke therapie en procesbegeleiding complementair werken voor een meer efficiënt en duurzaam herstel van ons cliënteel.
  • VZW Moment: Vereniging van & voor mensen die met Mindfulness werken, onderzoekers en sympathisanten. Deze vereniging wordt ondersteund door EAMBA en Leuven Mindfulness Centre.
  • Konnektit: Hét connecterende platform voor zelfstandige hulpverleners.
  • VIVES: Binnen de Bachelor Wellbeing - en Vitaliteitsmanagement op Vives Kortrijk doceer ik Mindfulness. Daarnaast verdiep ik mij als praktijkonderzoeker in duurzaam welbevinden binnen multidisciplinaire teams en andere vormen van organisaties.