BASISTRAINING MINDFUL@HOME

Voorlopig geef ik geen basistrainingen in open groepen. Graag leg ik mijn focus op het geven van individuele trainingen (of trainingen in groepjes van 2 tot 4 deelnemers) in mijn zenhuisje. Laat je interesse blijken via het contactformulier.
Op dit moment is er geen wachttijd om een traject van 8 sessies op te starten. Data en tijdstippen van dit traject worden in onderling overleg afgesproken (mogelijkheid 's avonds, overdag, ook op zaterdag).

 

MINDFUL DE NATUUR IN

Wanneer? Op 22 juni 2019, van 10u tot 17u.
Waar? Startplaats: Knooppunt 83, Sint-Jansstraat 132, 9982 Sint-Laureins
Wat? We beleven een mindful wandeling, uitgestippeld door de Provincie Oost-Vlaanderen. De wandeling gebeurt deels in stilte. Op sommige plaatsen zal ik meditaties begeleiden. Anderzijds laat ik jullie kennis maken met de kracht van natuurcoaching.  Hierin leer je hoe natuurelementen een spiegeling zijn van je gevoel. Dankzij natuurschoon komen tot je diepere intuïtieve laag om op die manier  hoofd, hart en buik op één lijn te voelen liggen.
Inschrijven? Via mail (info@m-i-e.be). Voor de hele dag met begeleiding en back-up betaal je 50 euro.

TERUGKOMSESSIES

Heb je ooit een basistraining gevolgd en wil je een heropfrissing of een nieuwe boost om zelfstandig te oefenen? Alleen of samen met een paar andere mensen? Het kan allemaal. Eén sessie duurt 2 uren. Je hebt de keuze tussen een privésessie in het zenhuisje, of je kan aansluiten bij één van mijn open terugkomsessies in Sint-Amandsberg.

Yogazaal 't Rietveld, Herlegemstraat 3, 9040 Sint-Amandsberg
zaterdagvoormiddag van 10u tot 12u
7 september, 19 oktober, 16 november, 21 december 2019
18 januari, 15 februari, 14 maart, 25 april, 16 mei, 13 juni 2020

Prijs? 15 euro ter plaatse te betalen
Inschrijven: Als vaste deelnemers voor alle sessies of als sporadische deelnemer: tijdig te melden via info@m-i-e.be of op 0472 98 15 62

MINDFULNESS IN ORGANISATIES

Momenteel geef ik i.o.v. ITAM Mindfulness in:

  • Arteveldehogeschool voor docenten

Verder ben ik dankbaar om onder de vlag van MIE en in eigen naam Mindfulness te geven in:
AZ Maria Middelares voor oncologiepatiënten (Back On Track Foundation van Thomas Van der Plaetsen)